Thais afhaalrestaurant Krua Bangkok bestaat nu 9 jaar

De menukaart staat elders op deze website. Zij bestaat uit voorgerechten, soepen en salades en hoofdgerechten met rijst.

Deze rijst kan tegen een kleine bijbetaling worden ingeruild voor Thaise gebakken rijst of mihoen (angel hair) en ook noedels.

Naast het menu zullen we de klanten verrassen met akties zoals nieuwe gerechten en soepen, die we zowel op deze site als op een bord in het restaurant zullen vermelden.

Alle gerechten worden vanzelfsprekend na uw (telefonische) bestelling vers bereid met diverse groenten en op smaak gebracht met Europese/Thaise kruiden. Wat naast lekker ook nog gezond is!

Ratsakul van Dieren-Chanapan

Ratsakul (of Ten, zoals zij door haar vrienden wordt genoemd) is de vrouw van Erik van Dieren maar vooral de chefkok en dus verantwoordelijk voor het eten en de kwaliteit daarvan. Daarbij wordt zij  geassisteerd door Thitima Vonck (roepnaam Daw) onze andere kok. Zoals zovele Thais lag haar hart in het koken van allerlei Thaise gerechten. En vele klanten (tot in Australië toe) vinden haar vers gemaakte curry’s ongeëvenaard.

Erik van Dieren

Erik is voornamelijk verantwoordelijk voor het contact met de klant. Wanneer u uw maaltijden tussen 17.30 en 21.00 uur (telefonisch) bestelt, heeft u vaak contact met hem. Verder zorgt hij voor de gehele  administratie van Krua BKK. Hij heeft zo’n dikke 30 jaar als video-editor gewerkt aan vele spraakmakende programma’s van de Nederlandse televisie en kan daar best een paar verhalen over vertellen. Daarnaast heeft hij altijd genoten van allereerst de Nederlandse, Italiaanse en Chinese keuken, maar de laatste 14 jaar heeft de Thaise keuken  zijn hart veroverd.

erik van dieren eigenaar krua bangkok hilversum - thais afhaalrestaurant

Naast het bereiden van onze Thaise gerechten vinden wij het persoonlijk contact met de klanten niet alleen zeer belangrijk, maar ook gezellig en leren we ook veel van uw reacties, vandaar dat wij er nog steeds voor kiezen om de gerechten niet te laten bezorgen, maar door uzelf af te laten halen. Dan kunt u namelijk ook meteen zien hoe onze keuken functioneert en hoe wij uw bestelling zo vers mogelijk klaarmaken. Onze ploeg bestaat verder uit Thitima Vonck (roepnaam Daw), de kok die ons uitstekend assisteert.