Thais afhaalrestaurant Krua Bangkok bestaat nu 12 jaar

De menukaart staat elders op deze website. Zij bestaat uit voorgerechten, soepen en salades en hoofdgerechten met rijst.

Deze rijst kan tegen een kleine bijbetaling worden ingeruild voor Thaise gebakken rijst of mihoen (=angel-hair) en ook noedels.

Naast het menu kunnen de klanten ook kiezen voor de aktie zoals een nieuw gerecht, die zowel op deze site (tabblad actie) als op een bord in het restaurant wordt vermeld.

Alle gerechten worden vanzelfsprekend na uw (telefonische) bestelling vers bereid met diverse gesneden groenten en op smaak gebracht met Europese/Thaise kruiden. Wat naast heel lekker ook nog gezond is!

Ratsakul van Dieren-Chanapan

Ratsakul (of Ten, zoals zij door haar vrienden wordt genoemd) is de vrouw van Erik van Dieren maar vooral de chefkok en dus verantwoordelijk voor het eten en de kwaliteit daarvan. Daarbij wordt zij  geassisteerd door Thitima Vonck (roepnaam Daw) onze andere kok. Zoals zovele Thais lag haar hart in het koken van allerlei Thaise gerechten. En vele klanten (tot in Australië toe) vinden haar vers gemaakte curry’s ongeëvenaard.

Erik van Dieren en Ann

Erik is voornamelijk verantwoordelijk voor het contact met de klant. Wanneer u uw maaltijden tussen 17.30 en 21.00 uur (telefonisch) bestelt, heeft u vaak contact met hem. Verder zorgt hij voor de administratie van Krua BKK. Hij heeft altijd genoten van  de Nederlandse, Italiaanse en Chinese keuken, maar de laatste 15 jaar heeft de Thaise keuken  zijn hart veroverd. Daarnaast heeft Ann zich ook bij ons team aangesloten. Zij vervangt Erik op de woensdag en een dag in het weekend. Omdat Thaise vrouwen het veel beter doen op de foto, staat zij ook op de nieuwe menukaart.

Naast het bereiden van onze Thaise gerechten vinden wij persoonlijk contact met de klanten niet alleen belangrijk, maar ook gezellig en tevens kunt u ook iets vertellen over voorgaande bestellingen, waar wij weer iets van op kunnen steken. Vandaar dat wij er nog steeds voor kiezen om de gerechten niet te laten bezorgen, maar door uzelf af te laten halen. Dan kunt u namelijk ook meteen zien hoe onze keuken functioneert en hoe wij uw bestelling zo vers mogelijk klaarmaken. Onze ploeg bestaat verder uit Thitima Vonck (roepnaam Daw), de kok die ons uitstekend assisteert en Kanya Tipchod (roepnaam Ann) die Erik sommige dagen vervangt aan de telefoon en de afhaalbalie.