Thais afhaalrestaurant Krua Bangkok bestaat nu 7 jaar

De menukaart staat elders op deze website. Zij bestaat uit voorgerechten, soepen en salades en hoofdgerechten met rijst.

Deze rijst kan tegen een kleine bijbetaling worden ingeruild voor Thaise gebakken rijst of mihoen en tegenwoordig ook noedels.

Naast het menu zullen we de klanten verrassen met akties zoals nieuwe gerechten en soepen, die we zowel op deze site als op een bord in het restaurant zullen vermelden.

Alle gerechten worden vanzelfsprekend na uw bestelling vers bereidt met diverse groenten uit allerlei landen en op smaak gebracht met Thaise kruiden. Wat niet alleen lekker is, maar ook heel gezond.

thais afhaal restaurant in hilversum
Ratsakul Chanapan eigenaar krua bangkok hilversum - thais afhaalrestaurant

Ratsakul van Dieren-Chanapan

Ratsakul (of Ten, zoals zij door haar vrienden wordt genoemd) is naast de vrouw van Erik van Dieren ook de chefkok en dus vooral verantwoordelijk voor het eten en de kwaliteit daarvan. Daarbij wordt zij  geassisteerd door Thitima Vonck (roepnaam Daw) onze andere kok. Zoals zovele Thais lag haar hart in het koken van allerlei Thaise gerechten. En vele klanten vinden haar vers klaargemaakte curry’s ongeëvenaard.

Erik van Dieren

Erik is voornamelijk verantwoordelijk voor het contact met de klant. Wanneer u uw maaltijden tussen 17.30 en 21.00 uur (telefonisch) bestelt, heeft u meestal contact met hem. Verder zorgt hij voor de gehele productie en administratie van Krua BKK. Hiervoor heeft hij  zo’n dikke 30 jaar als video-editor gewerkt aan vele spraakmakende programma’s van de Nederlandse televisie en kan daar best een paar verhalen over vertellen. Daarnaast heeft hij altijd zeer genoten van allereerst de Italiaanse en de Chinese, maar de laatste jaren vooral ook van de Thaise keuken.

erik van dieren eigenaar krua bangkok hilversum - thais afhaalrestaurant

Naast het bereiden van onze Thaise gerechten vinden wij het persoonlijk contact met de klanten ook inspirerend en gezellig en leren we ook veel van uw reacties, vandaar dat wij er voorlopig voor kiezen om de  gerechten nog niet te laten bezorgen, maar door uzelf af te laten halen. Ook ziet u dan meteen hoe wij uw bestelling zo vers mogelijk klaarmaken. Onze ploeg bestaat verder uit Thitima Vonck (roepnaam Daw), de kok die ons fantastisch assisteert.